Rady pro: Na co si dát pozor připřípravě rybích polévek
0/5
( 0 hlasů)
Admin 23.června 2016 napsal:
Rybí polévky připravujeme pouze z čerstvě zabitých ryb. Nejlepší a nejsilnější rybí vývar připravíme z malých rybek.
Při přípravě rybích polévek nesmíme vodu, ve které vaříme rybu, přivádět do prudkého varu. Pokrájenou rybu vložíme do studené vody, přidáme zeleninu a koření a na mírném ohni vaříme doměkka.
Je-li ryba na polévku příliš tučná, musíme vývar více okořenit, nebo přidat zeleninu s výraznou chutí, aby se přehlušila chuť rybího tuku.
Rybí polévky připravujeme pouze z čerstvě zabitých ryb. Nejlepší a nejsilnější rybí vývar připravíme z malých rybek.
Při přípravě rybích polévek nesmíme vodu, ve které vaříme rybu, přivádět do prudkého varu. Pokrájenou rybu vložíme do studené vody, přidáme zeleninu a koření a na mírném ohni vaříme doměkka.
Je-li ryba na polévku příliš tučná, musíme vývar více okořenit, nebo přidat zeleninu s výraznou chutí, aby se přehlušila chuť rybího tuku.