Menší porcované kuře nebo části mladého vykostěného kuřecího masa můžeme také osmažit. Obalené kousky masa klademe do dostatečného množství rozpáleného tuku. Dosmažujeme na mírnějším ohni.
Kousky kuřat určené k přípravě minutek musíme předem vykostit a zbavit kůže. Solíme až po skončení opékání, maso bude křehčí. Před grilováním kuře nesolíme, pouze je potřeme, olejem a opepříme. Povrch zůstane suchý, bílkovina vytvoří nepropustný obal a maso bude šťavnate. Solíme až před koncem grilování.
Menší porcované kuře nebo části mladého vykostěného kuřecího masa můžeme také osmažit. Obalené kousky masa klademe do dostatečného množství rozpáleného tuku. Dosmažujeme na mírnějším ohni.
Kousky kuřat určené k přípravě minutek musíme předem vykostit a zbavit kůže. Solíme až po skončení opékání, maso bude křehčí. Před grilováním kuře nesolíme, pouze je potřeme, olejem a opepříme. Povrch zůstane suchý, bílkovina vytvoří nepropustný obal a maso bude šťavnate. Solíme až před koncem grilování.