Většinu hub můžeme upravovat stejně jako maso. Větší houby použijeme k obalování a připravíme je jako řízky, z menších můžeme připravit chutný guláš, můžeme je zapékat s flíčky místo uzeného, v dršťkové polévce mohou nahradit dršťky, můžeme je připravit na paprice, udělat z nich ragú nebo karbanátky.
Velmi chutné pokrmy také připravíme kombinací masa a hub nebo zeleniny a hub. Čerstvé i konzervované houby můžeme v podstatě přidat ke každému dušenému masu.
Většinu hub můžeme upravovat stejně jako maso. Větší houby použijeme k obalování a připravíme je jako řízky, z menších můžeme připravit chutný guláš, můžeme je zapékat s flíčky místo uzeného, v dršťkové polévce mohou nahradit dršťky, můžeme je připravit na paprice, udělat z nich ragú nebo karbanátky.
Velmi chutné pokrmy také připravíme kombinací masa a hub nebo zeleniny a hub. Čerstvé i konzervované houby můžeme v podstatě přidat ke každému dušenému masu.