Syrová zelenina zůstane několik dní jako čerstvá, když ji zabalíme do vlhké utěrky. Uložíme ji na dobře větraném chladném místě, aby nezačala plesnivět.
Petrželová i celerová nať a zelený kopr se dobře skladují v polyetylénových sáčcích v ledničce. Máme-li zahrádku, zmrazíme si naťovou zeleninu do zásoby v mrazničce. Povadlou petrželovou i celerovou nať a zelený kopr můžeme osvěžit, když je na hodinu ponoříme do studené vody, do které jsme přidali trochu octa (asi lžičku na sklenici vody). Musíme ovšem počítat s tím, že část vitamínů a minerálních látek tím zničíme.
Syrová zelenina zůstane několik dní jako čerstvá, když ji zabalíme do vlhké utěrky. Uložíme ji na dobře větraném chladném místě, aby nezačala plesnivět.
Petrželová i celerová nať a zelený kopr se dobře skladují v polyetylénových sáčcích v ledničce. Máme-li zahrádku, zmrazíme si naťovou zeleninu do zásoby v mrazničce. Povadlou petrželovou i celerovou nať a zelený kopr můžeme osvěžit, když je na hodinu ponoříme do studené vody, do které jsme přidali trochu octa (asi lžičku na sklenici vody). Musíme ovšem počítat s tím, že část vitamínů a minerálních látek tím zničíme.