Tuky musíme skladovat na tmavém, suchém a chladném místě zabalené do fólie nebo uzavřené v nádobě, která nepropouští světlo. Sádlo neskladujeme syrové, ale co nejdříve je vyškvaříme, přelejeme do speciálních keramických nádob, takzvaných sádelňáků, nebo do zavařovacích sklenic. Uzavřeme je víčkem a uložíme na chladném místě ve spíži.
johanka 30.listopadu 2017 napsal:
Kameninový hrniec nemá vrchnák.Treba sadlo zakrýť celofánom?
Tuky musíme skladovat na tmavém, suchém a chladném místě zabalené do fólie nebo uzavřené v nádobě, která nepropouští světlo. Sádlo neskladujeme syrové, ale co nejdříve je vyškvaříme, přelejeme do speciálních keramických nádob, takzvaných sádelňáků, nebo do zavařovacích sklenic. Uzavřeme je víčkem a uložíme na chladném místě ve spíži.