Ukládáme-li zeleninu, nejdříve ji musíme jako ovoce pečlivě přebrat, protože jediný zkažený plod může znehodnotit celou zásobu.
Petržel i s natí zůstane patnáct až dvacet dní svěží, když kořen nejdříve namočíme do vody. Potom kořen i nať obalíme mokrým hadříkem, pak ještě papírem, převážeme provázkem, vložíme do mikrotenového sáčku a dáme do chladu.
Ukládáme-li zeleninu, nejdříve ji musíme jako ovoce pečlivě přebrat, protože jediný zkažený plod může znehodnotit celou zásobu.
Petržel i s natí zůstane patnáct až dvacet dní svěží, když kořen nejdříve namočíme do vody. Potom kořen i nať obalíme mokrým hadříkem, pak ještě papírem, převážeme provázkem, vložíme do mikrotenového sáčku a dáme do chladu.